• мебель Днепропетровск на заказ
 • кухни Днепропетровск
 • мягкая мебель Днепропетровск
 • спальни Днепропетровск
 • детские Днепропетровск
 • изделия из камня днепропетровск
 • x

  Nyeste és Nyesténé

  ÉPÜLETVERET-GYÁRTÓ KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

  Cégtörténet

  Az alábbiakban a Nyeste és Nyesténé Épületveret-gyártó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. múltjáról és jelenéről olvashat. Amennyiben mást szeretne megtudni a cégről, kattintson az alábbi linkekre:

   

  A Nyeste és Nyesténé Kft.-t Nyeste Ferenc és Nyesténé Csősz Katalin alapította 1984-ben, mint egyéni vállalkozást. A tulajdonosok vállalkozásukat 1996-ban korlátolt felelősségű társasággá alakították.

   

  A kezdeti időszakban bérmunkában a Berettyóújfaluban működő ELZETT gyárnak csiszoltak ajtókilincseket és ablakkilincseket, valamint világítótestek fém alkatrészeit és műanyagból készült taneszközöket más vállalkozások részére.

  A rendszerváltással sok állami vállalat szűnt meg, többek között a helyi ELZETT gyár is. Mivel Magyarországon csak itt gyártottak ajtókilincseket és ablakkilincseket, a piacon nagy arányú hiány keletkezett ezen termékekből.

  A Kft. vezetői ekkor úgy döntöttek, hogy helyi vállalkozások bevonásával cégük profilját az épületveret-gyártás felé irányítják. Eleinte saját műhelyükben csak a fémcsiszolást és a termékek összeszerelését végezték. A kilincs öntvényeket vásárolták, a felületkezelési munkákat pedig bérmunkában végeztették.

   

  A tulajdonosok kezdetben még a családi háznál épült kis műhelyt bővítették, azonban egy idő után helyhiány miatt az ipari parkban vásároltak telket, és épület-beruházásba kezdtek, amelyet nagyrészt saját erőből, pályázatok segítségével, valamint kis mértékben hitelfelvételből finanszíroztak.

  Az új műhelyben megkezdődött az ajtókilincs és ablakkilincs gyártási technológiájának a kiépítése, melyet a szerszámgyártás illetve a következő, már önállóan végzett munkák tettek teljessé: alumínium öntés, vibrációs csiszolás, dekor eloxálás, kemény eloxálás, elektrosztatikus festés, horganyzás.

  A vállalkozás tovább növekedett, a tulajdonosok pedig, a zárgyártók fejlesztéseit figyelve folyamatosan bővítették termékskálájukat, újabb és újabb veretgarnitúrákat alakítottak ki, pl.: antik kilincs garnitúra, gombos kilincs garnitúra, biztonsági garnitúra, toalett garnitúra, erkélyajtó kilincs garnitúra, és ezekhez kapcsolódó zárcímek (siltek) és rozetták. A gyártott biztonsági garnitúrák egy részét a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) által minősíttették. A minősített pajzsok zárbetétvédő elemmel vannak megerősítve és csak a bejárati ajtó belső oldala felől szerelhetők fel, így fokozott védelmet biztosítanak.

  A cég helyzete annyira megszilárdult a magyar piacon, hogy mind választékban, mind mennyiségben az ország legnagyobb épületveret-gyártó üzemévé vált.

  A belföldi értékesítés mellett a termékek közvetlen exporttal Romániába, Ausztriába, Szlovákiába és Litvániába, valamint kereskedelmi partnereken keresztül Szerbiába, Németországba és Bulgáriába kerülnek, de Európa számos más országában is ismertek és keresettek.

   

  A minőség a tulajdonosok számára az egyik legfőbb szempont, ennek erősítése érdekében vállalatuknál a 2000. évben bevezették az ISO minőségbiztosítási rendszert, így a társaság az MSZ EN ISO 9001 keretében végzi tevékenységét.

   

  Kattintson az alábbi linkekre és ismerje meg jobban a Nyeste és Nyesténé Kft.-t!

 • алмазное сверление almbur
 • алмазная резка stenorez