x

Nyeste és Nyesténé

ÉPÜLETVERET-GYÁRTÓ KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

Bemutatkozás

Az alábbiakban a Nyeste és Nyesténé Épületveret-gyártó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. jelenéről, termékeiről, szolgáltatásairól és tanúsítványairól olvashat egy rövid ismertetőt. Amennyiben mást szeretne megtudni a cégről, kattintson az alábbi linkekre:

 

A Nyeste és Nyesténé Kft. 1984-től képezi szerves részét a Magyarországi épületveret-gyártóknak, amely Berettyóújfaluban egyéni vállalkozásként kezdte meg működését. 1996-ban korlátolt felelősségű társasággá alakult.

A cég alapítói és tulajdonosai: Nyeste Ferenc és Nyesténé Csősz Katalin.

 

A Nyeste és Nyesténé Kft. jelenleg mind választékban, mind mennyiségben Magyarország legnagyobb ajtókilincs és ablakkilincs gyártója.

A belföldi értékesítés mellett a cég termékei közvetlen exporttal Romániába, Ausztriába, Szlovákiába és Litvániába, valamint kereskedelmi partnerein keresztül Szerbiába, Németországba és Bulgáriába kerülnek, de Európa számos más országában is ismertek és keresettek a Kft. által gyártott ajtókilincsek, ablakkilincsek, erkélyajtó kilincsek, zárcímek, rozetták, biztonsági garnitúrák (MABISZ által minősítve vagy minősítés nélkül), antik kilincsek, gombos kilincsek és toalett garnitúrák.


A cég Berettyóújfaluban, az ipari parkban, két telephelyen működik.

A főüzem és az öntöde

Nyeste és Nyesténé Kft., Berettyóújfalu (ipari park): főüzem és az öntöde

 

A berettyóújfalui főüzemben található az ügyfélszolgálati iroda, ahol igény szerint termékbemutatót is szerveznek. Itt folyik a hidegalakítás és présmunka (darabolás, kivágás és lyukasztás, hajlítás), a forgácsolás és fémmegmunkálás (öntőkokilla gyártás, darabolószerszám és hajlítószerszám gyártás, alkatrészgyártás) valamint a kézi fémcsiszolás.

Sajtoló, hidegalakító műhely

Alumínium lemez sajtolás – Nyeste és Nyesténé Kft., sajtoló, hidegalakító műhely (főüzem)

 

A II. sz. telephelyen az alumínium öntés (kézi kokillaöntés, gépi nyomásos öntés), a felületmegmunkálás (síkcsiszolás és vibrációs csiszolás) és a felületkikészítés (elektrosztatikus festés (porszórásos festés), dekor eloxálás, kemény eloxálás, horganyzás) folyik.

Kézi kokillaöntés (gravitációs öntés)

Kézi kokillaöntés (gravitációs öntés) – Nyeste és Nyesténé Kft., öntöde

 

A zárgyártók fejlesztéseit figyelve folyamatosan bővítik termékskálájukat, újabb és újabb veretgarnitúrákat fejlesztenek ki.

 

Termékeik között a hagyományos ajtókilincs és ablakkilincs mellett megtalálhatóak az alábbiak is:

 

A kilincs, a rozetta és a zárcím (silt) többféle színben és külön-külön is rendelhető.

Eloxált alumínium kilincsek, fogantyúk, zárcímek

Eloxált alumínium kilincsek, fogantyúk, zárcímek

 

Ajtókilincs és ablakkilincs termékeiken kívül, egyéb alumínium alkatrészek gyártásánál a megrendelő az igényeinek legjobban megfelelő felületkezelési módok közül választhat:

 

A teljes termékskálát megtekintheti a Termékeink, valamint Gyártásunk és szolgáltatásaink menüpontban rövid tájékoztatókkal. A legfrissebb katalógus letölthető PDF formában a Katalógus menüpontban.

Néhány veretgarnitúránk

Néhány veretgarnitúránk

 

A minőség az egyik legfőbb szempont számukra, ennek megfelelően a Kft. az MSZ EN ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer keretében végzi tevékenységét.

Önmagukkal szemben támasztott legfontosabb elvárások:

  • A folyamatos műszaki és technológiai fejlesztés
  • A termékszerkezet bővítése
  • A vevői igények maradéktalan kielégítése
  • A vállalt határidők betartása
  • A folyamatos jó minőség biztosítása
  • A korrekt partneri kapcsolat mind a vevőkkel, mind a beszállítókkal

 

Tanúsítványaink:

TÜV - ISO 9002 Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ)

 

 

Kattintson az alábbi linkekre és ismerje meg jobban a Nyeste és Nyesténé Kft.-t!