x

Nyeste és Nyesténé

ÉPÜLETVERET-GYÁRTÓ KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

Forgácsolás, Fémmegmunkálás

A Nyeste és Nyesténé Épületveret-gyártó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. I. számú telephelyén – Berettyóújfaluban – megtalálható műhelyeinkben különböző típusú öntőkokillák, darabolószerszámok és hajlítószerszámok valamint speciális megmunkálást igénylő alkatrészek gyártását vállaljuk rajz-dokumentáció vagy hozott minta alapján.

 

Cégünk elsősorban ajtókilincs, ablakkilincs valamint zárcím (silt) és rozetta sorozatgyártásához használható szerszámokat gyárt, de a gépeink által szabott korlátokon belül bármilyen öntőkokilla, darabolószerszám és hajlítószerszám vagy egyéb alkatrész gyártását vállaljuk.

 

Gépeink:

  • Egyetemes esztergagépek: EU630/2000, E400/1500, E1N/200/400
  • Helyzetfúrók: HECKERT – asztalméret 240×400 mm
  • Tömbszikra: G&G – asztalméret 200×300 mm
  • Huzalszikra: JAPAX – asztalméret 200×300 mm; vágómagasság: 100 mm
  • Síkköszörű: TOS – asztalméret 300×1000 mm
  • Palást- és furatköszörű: KU250/600
  • Rúdautomata: BPU16
  • Szerszámmarógép: Anayak NCT vezérlés – asztalméret: 350×450 mm
  • Hidraulikus lemezolló: DIGÉP OLH – vágóméret: 8×2050 mm

 

 

ÖNTŐKOKILLA GYÁRTÁS

A megrendelő egyedi termék igényéhez szükséges öntőkokillát műhelyünkben legyártjuk. Amennyiben a megrendelő arra igény tart, az egyedi alumínium termék öntését is elvégezzük. Az öntőkokilla elkészítéséhez rajz-dokumentációra vagy termékmintára van szükségünk.

 

Cégünk az öntőkokillákat elsősorban ajtókilincs, ablakkilincs, erkélyajtó kilincs, gombos kilincs, biztonsági garnitúra, antik kilincs, toalett gomb, stb. sorozatgyártásához készíti, de a gépeink által szabott korlátokon belül bármilyen öntőkokilla gyártását vállaljuk.

 

Az öntőkokilla elkészítését abban az esetben is vállaljuk, ha a vevő a termék sorozatgyártását nem cégünkkel kívánja elvégeztetni.

 

 

DARABOLÓSZERSZÁM, HAJLÍTÓSZERSZÁM GYÁRTÁS

Cégünk a darabolószerszámokat és hajlítószerszámokat elsősorban a zárcím (silt) és rozetta sorozatgyártásához készíti, de a gépeink által szabott korlátokon belül bármilyen szerszámot legyártunk.

A darabolószerszám vagy hajlítószerszám elkészítését abban az esetben is vállaljuk, ha a vevő a termék sorozatgyártását nem cégünkkel kívánja elvégeztetni.

 

 

EGYÉB ALKATRÉSZ GYÁRTÁS

A megrendelésre legyártott szerszámokkal vevői igény esetén a termékek sorozatgyártását is vállaljuk.

 

 

A legyártott alkatrészen igény esetén további műveleteket hajtunk végre: